Varför du ska välja en lokal redovisningsbyrå

Att välja en lokal redovisningsbyrå har många fördelar. Istället för att skanna dina underlag och sedan förvara originalen hemma kan du istället samla ihop alla underlag för att varje månad lämna in dessa till din revisionsbyrå som tryggt förvarar dem åt dig. På så sätt behöver du inte oroa dig för att underlagen hamnar i oordning och är svåra att hitta bland när vid en eventuell revision.

Mycket går att automatisera men inte allt

När det kommer till bokföring finns det visserligen delar som med lätthet kan skötas automatiserat. Många företag har liknande intäkter och utgifter varje månad som enkelt kan skötas av antingen automatiserat eller av en redovisningsbyrå remote. Men ofta dyker avvikelser upp och då är det tryggt att veta att den lokala revisionsbyrån finns nära till hands så att ni kan sätta er ner och reda ut de oklarheter som uppstått.

När årsböckerna ska stängas

När räkenskapsåret är slut är det en stor fördel om du har möjlighet att träffa din revisionsbyrå för ett fysiskt möte i Stockholm. Distansmöten i all ära, men att ses för att gå igenom årets räkenskaper kan innebära stora fördelar för ditt företag. Genom att titta tillbaka kan ni tillsammans identifiera både vad som gått bra i år och vad som kan justeras för ett bättre resultat nästa år.